Soita ja tilaa: 0400 700202

Sony LT25i Xperia V

325,00 €

Saatavuus: Toimitusaika 1-5 pv
Hinta sisältää alv. 24%

Tuotekoodi: 157002

TAI

Älä pelkää vettä

Vastaa puheluihin kaatosateessa. Katso sähköpostisi keittiön hanan päällä. Sinun älykäs, elegantti ja kestävä Xperia V ei pelkää vähää määrää vettä. Se kestää vettä parhaiten kaikista markkinoiden älypuhelimista.

Luotu nopeudelle

Pidä vauhti päällä. Streamaa videoita, jotka toistuvat tasaisen sujuvasti. Lataa sovelluksia hetkessä ja käytä niitä häiriöittä. Kiitos viimeisimmän sukupolven supernopean, kaksiytimisen 1,5 GHz Snapdragon S4-prosessorin ja LTE:n nopeuden kuuluu odottaminen menneisyyteen. Ikuisesti.

Täydellinen kuva ja tehokas HD-puhelin

Sano näkemiin tylsyydelle ja saa sen sijaan todellisuudentuntuinen katselukokemus Xperia V:hesi. Katsele TV-sarjoja, filmejä ja omia videoleikkeitä uskomattomalta 4,3 tuuman kokoiselta HD Reality Display-näytöltä, joka käy Mobile BRAVIA® Engine 2:n avulla. Kyseinen älykkäämpi näyttötekniikka optimoi automaattisesti värit, tarkkuuden ja kontrastin katsomasi ohjelman perusteella saadaksesi parhaan mahdollisen kuvaelämyksen. Ikuisesti.

Ikuista muistamisenarvoiset hetkesi full HD-laadulla

Joukkueen paras pelaaja, joka juhlii voiton jälkeen. Kultainen auringonlasku, joka on arvokkaampi kuin kulta. Ikuista kaikki 1080p HD-video-laadulla. Kun kuva on paras vaihtoehto, auttaa Sonyn 13 MP-kamera, jossa on Exmor R ja HDR sinua ottamaan parhaat kuvat erilaisissa valosuhteissa. Ja uusi Superior Auto-toiminto valitsee automaattisesti parhaimmat kuvauskohteet kuvillesi, jotta saat aina otettua parhaan mahdollisen kuvan ja parhaalla mahdollisella laadulla tilanteesta huolimatta. Koe kaikki se hauska uudestaan. Albumisovelluksen avulla voit helposti järjestellä, etsiä ja jakaa kuvia ja videoita.'

Jaa kaikki kuin se olisi maagista valitsemaltasi näytöltä

Vihdoin kotona. Onko aika käpertyö sohvan nurkkaan ja katsoa todella hyvä filmi? Filmi sovellus lataa "maagisesti" informaation kaikista filmeistä, jotka olet ladannut ja antaa sinun katsoa ne teräväpiirtotarkkuudella. Tai miksipä et näytä omia videoitasi ystävillesi? Toista ne yhdellä napin painalluksella HDTV:stäsi. Langattomasti näytönpeilauksen kautta* tai tavallisen HDMI-kaapelin ja MHL-adapterin kautta**. Streamaamalla full HD-laadulla näyttää kaikki yhtä hyvältä niin HD-TV:stäsi kuin LTE-matkapuhelimestasi.

*XperiaTM V suunnittelee julkaisevansa näytönpeilauksen perustuen WiFi-sertifioituun Miracastiin marraskuussa 2012. Tarvitset erillisen adapterin TV:hen, jotta sitä voitaisiin käyttää näytönpeilaukseen. **Erilliset lisätarvikkeet eivät sisälly tuotteen hintaan

Puheaika 10 h
Valmiusaika 400 h
HSDPA / LTE / Wifi
Android 4.0
4,3" kosketusnäyttö 1280 × 720
1,5 GHz tuplaydinsuoritin
Muisti 8 Gt, microSD-korttipaikka max 32 Gt
Bluetooth, NFC
13 mpix, kamera,  LED salama
HD-video
A-GPS
FM-radio
Sähköposti
Paino 120 grammaa
Mitat
129 × 65 × 10,7 mm

Seuraavat tuotteet voisivat kiinnostaa sinua